Lunar Effekt – Lyme- ALS?

Lyset og gravitasjonskreftene fra månen påvirker atferden til organismer, inkludert du og meg!

En av de mest åpenbare måter som månen påvirker jorden på, er ved å trekke i havene og skape tidevann. Studier av enkelte dyr har vist at selv i laboratorier under konstant lys og temperatur, er dyrene fortsatt mest aktive på tider når det er flo.

Månelys kan også endre dyrs atferd. Mange marine organismer beveger seg opp og ned i havet i takt med nivået av måneskinn for å holde sine lysnivåer konstant. På land, kommer noen nattaktive dyr ut på godt opplyste netter for å jakte, andre holder seg skjult for å unngå rovdyr.

Effektene av månen på mennesker er fortsatt debattert mye. En del helsearbeidere og politi mener de er travlest på netter når månen er full, noe som tyder på at forbrytelser, besøk til legevakten og fødsler er høyest på disse tider av måneden. Vitenskapen har ikke funnet konkluderende bevis på dette. Det best dokumenterte angående måne rytmer er den kvinnelige menstruasjonssyklusen og ved fullmåne, blir vår søvn forstyrret.

Teksten over er utdrag fra ulike kilder jeg tilfeldig fant på Internett. Mye er skrevet om dette emnet. En pålitelig, omfattende ressurs kan du finne på Wikipedia.

Jeg synes effekten er veldig interessant, og jeg tror mange av oss er berørt av den fordi bakterier og parasitter bor i våre organer. Månen er antatt å ha blitt dannet for ca. 4,5 milliarder år siden. Forfedrene til moderne bakterier var de første livsformer som dukket opp på jorden, for omtrent 4 milliarder år siden. Moderne Homo sapiens utviklet seg for om lag 200 000 år siden. Dermed har bakterier 20.000 ganger lenger erfaring med månens sykluser enn oss.

Budo har en gylden regel som sier at en teknikk er ikke fullt ut mestret før den er utført 10.000 ganger. «Frykt ikke den som har praktisert 10.000 spark én gang. Men frykt den som har praktisert ett spark 10.000 ganger.» – Bruce Lee. Bakterier er super mestere i å være månens effekt. Ved fullmåne blomstrer deres aktivitet inni kroppene våre, og vi får såkalt måne galskap.

Madness
Fullmåne galskap 😉 Meg på Boninøyene, Japan 2007

Hvis du tror på min ukvalifiserte vitenskapelig teori, så ha ditt blod undersøkt hvis du er påvirket av fullmånen. Mitt blod har blitt undersøkt i tre forskjellige laboratorier:

Borreliose Centrum Augsburg Clinic fant ingen antistoffer for Borrelia, Bartonella, Babesia, Chlamydia, Ehrlichia og Mycoplasma. Men de fant Borrelia burgdorferi DNA i en multipleks PCR-test. Infectolab sendte også min prøve til IGeneX i California for validering, og faktisk deres multipleks PCR også avslørte DNA. Ytterligere, resultatet fra det tyske laboratoriet påpekte at min CD57+ NK var ekstremt lav.

Himmunitas, Belgia fant heller ingen antistoffer men positiv PCR for Bartonella og Borrelia ble bekreftet ved sekvensering. Videre ble også mine CD57+ lymfocytter bekreftet svært lav. Andre resultater var; Nagalase aktivitet økt, total antioksidant kapasitet unormal, C3a meget lav, C4a lettere forhøyet, løselig CD14 øket, cytokiner i serum øket mRNA for IL-10 og TGF-beta 1, elastase normal og urin neurotoxin test positiv 3+.

Disse testene ble utført mer enn et halvt år etter at jeg hadde gjennomført ceftriaxone IV behandling i tolv sammenhengende uker. Noen sier disse testene er svake og basert på pseudovitenskap, andre sier de er de beste så langt.

Så hvis resultatene er ekte, da:

  • Har jeg minst en infeksjon med Bartonella og Borrelia
  • Mitt immunforsvar er for svakt til å produsere antistoffer
  • Tre måneder Ceftriaxone hadde tydeligvis ingen effekt
  • CD57 tellingen indikerer hvor tungt jeg er smittet

Men hvis PCR tester er feil så hva med CD57 + Natural Killer celle antall? Kan det tyde på at min ALS er forårsaket av et ukjent virus?

Jeg tror ALS er en toalettskål diagnose for en rekke sykdommer, og det er trolig hundrevis av forskjellige stammer forårsaket av hundrevis av forskjellige faktorer. Bakterier, sopp og virus kan godt være faktorer.

Skål!

Publisert av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s